uvařila 10. 7. 2019 12:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2019 12:54
těstoviny tarhoňa, maso vepřové mleté, protlak rajčatový, cibule, česnek, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, hrášek mražený, vývar masový, olej, sádlo, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, chilli, sýr strouhaný
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník