uvařila 10. 10. 2012 17:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 10. 2012 17:27
stehno kuřecí, olej olivový, koření kari, cumin, koriandr sušený, česnek sušený, kurkuma, paprika sušená sladká, pepř, skořice, koření hřebíček, sůl, mango, česnek, chilli, cukr, sůl, voda, tahini, voda, sůl, šťáva citronová, chléb pita, rajče, okurka salátová, okurky sterilované, salát, cibule
Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém
Tajemství staročeské kuchyně: Brambory na loupačku - a na tisíc dalších způsobů
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení