uvařila 30. 12. 2011 17:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 12. 2011 17:32
prsa kuřecí, hlíva ústřičná, celer řapíkatý, olej olivový, pepř, omáčka sojová, omáčka worcesterová, koření čína, pyré rajčatové, rajče, solamyl, petrželka, vývar, chilli paprika čerstvá
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky