uvařila 10. 7. 2013 18:25
Opékáme(grilujeme)ze všech stram cca 10minut.Maso a lilek co nám zbyde,položíme na pánev vedle špízů
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2013 18:25
Opékáme(grilujeme)ze všech stram cca 10minut.Maso a lilek co nám zbyde,položíme na pánev vedle špízů
prsa kuřecí, lilek, žampióny, paprika čerstvá červená, koření aztécký poklad, pepř čtyř barev, sůl, olej
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník