uvařil 24. 3. 2016 12:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 3. 2016 12:30
stehno kuřecí, rajče sušené, pórek, hořčice hrubozrnná, paprika čerstvá červená, sýr tvarůžky kulaté, portobello, šunka schwarzwaldská, smetana na vaření, rajče, vývar masový, harissa, sůl, pepř, mouka hladká, máslo, sádlo
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima