uvařil 31. 5. 2015 17:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 31. 5. 2015 17:33
kuřecí stehenní řízky, mouka hladká, olej olivový, cibule, česnek, meruňková šťáva, meruňky, kuskus, voda, nať petrželová, kardamom mletý, koriandr, anýz, semínka fenyklová, paprika sušená sladká, pepř černý, římský kmín mletý, paprika sušená pálivá
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny