uvařila 25. 5. 2011 09:35
Příprava 2 - maso před a v průběhu pečení + hotový pokrm
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 5. 2011 09:35
Příprava 2 - maso před a v průběhu pečení + hotový pokrm
stehno kuřecí, chorizo, maso vepřové mleté, šalvěj, bazalka čerstvá, sůl, pepř bílý mletý, cibule, víno bílé suché, olej olivový, mouka hladká, vývar
Jednoduchá zmrzlina ze sáčku chutná i pobaví: Stačí na ni jen pár ingrediencí a hotová je díky malému kouzlu za chviličku
Pohlreichův souboj restaurací: Dokonalý mrkvový tatarák, navoněná bída i upatlaný talíř. Souboj v zážitkových restauracích byl zážitek!
Otestovali jsme pražské cukrárny: Narazili jsme na famózní zákusek, super punčák i podnik, kde se dávno zastavil čas