uvařil 8. 2. 2016 14:05
nádivka je pod kůží a jde do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 2. 2016 14:05
nádivka je pod kůží a jde do trouby
stehno kuřecí, sůl, pepř mletý, brambory, sůl, pepř, rohlík, vejce, mléko, cibulka jarní, kmín celý, máslo, paprika čerstvá červená, kukuřice, rajče, ocet, voda, cukr, sůl, pepř mletý
Banánové minikoblihy jen ze tří ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Princ William musí posilovat nervy. Vejce a toust ráno, vydatné mac ´n´ cheese nebo oblíbený čokoládový dort jsou to pravé