uvařila 1. 12. 2015 21:10
Okurky nakrájíme,žaludky očistíme a větší kusy překrojíme.Orestujeme bůček,cibuli s česnekem a bobkovým listem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 12. 2015 21:10
Okurky nakrájíme,žaludky očistíme a větší kusy překrojíme.Orestujeme bůček,cibuli s česnekem a bobkovým listem
žaludky kuřecí, bůček uzený, lák z okurek, vývar kuřecí, olej, cibule, česnek, bobkový list, okurky sterilované, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí