uvařila 20. 10. 2016 04:59
Připravené těsto by mělo být ani ne příliš řídké, ale ani ne moc tuhé.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 10. 2016 04:59
Připravené těsto by mělo být ani ne příliš řídké, ale ani ne moc tuhé.
hrách žlutý, brambory, vejce, česnek, mouka polohrubá, strouhanka, sůl, pepř, majoránka, kurkuma, soda jedlá
Vánoční štóla: Německý symbol Vánoc pochází z Drážďan, ta pravá drážďanská je s kandovaným ovocem a voní máslem
Americký Sad cake neboli „smutný" dort voní oříšky a díky snadnému hrníčkovému receptu je připraven za chvilku
Jak na slavný pajfálský knedlík? Božská příloha z filmu Slavnosti sněženek voní po slanině a na závěr potřebuje jeden krok navíc