uvařila 14. 8. 2012 13:19
vytaženo, hotovo
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 8. 2012 13:19
vytaženo, hotovo
kuskus, vývar zeleninový, olej olivový, rajče, cuketa, česnek, olej olivový, balsamico, koření provensálské, cukr třtinový, sůl, pepř mletý, cibule, olej olivový, cukr třtinový, balsamico, sůl mořská, pepř mletý, sýr mozzarella, bazalka čerstvá
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!
Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?