uvařil 10. 2. 2016 19:28
růžičky nakrájíme na slabé plátky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 2. 2016 19:28
růžičky nakrájíme na slabé plátky
romanesko, škrob kukuřičný, mouka hladká, kypřící prášek, sodovka, vločková sůl, olej, wasabi majonéza, majonéza, pasta wasabi, šťáva citronová
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili