uvařila 7. 5. 2010 14:16
Plnění,kynutí a úprava před pečením.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 5. 2010 14:16
Plnění,kynutí a úprava před pečením.
mouka hladká, mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, tuk, droždí, sůl, kůra citronová, mléko, tuk, mouka, mák mletý, cukr, cukr krupice, kůra citronová, rum, smetana,
Výběr zralého melounu v obchodě je hračka: Stačí jen znát pár fíglů, jak kvalitu objevit. Rozhoduje váha, pruhy i poklepání
Retro okénko: Besipky kdysi stály jen 70 haléřů. Balení sladkých kroužků s ovocnou příchutí bylo vyrobeno speciálně pro řidiče
I šlehačka má svá tajemství. Na výrobu té domácí stačí dvě ingredience