uvařila 3. 9. 2014 19:27
po upečení 220°C 14 min prostř. rošt
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 9. 2014 19:27
po upečení 220°C 14 min prostř. rošt
mouka polohrubá, droždí, mléko, máslo, vejce, skořice mletá, cukr, sůl, máslo, skořice mletá, cukr moučkový, vejce
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni