uvařila 31. 5. 2009 20:36
s rebarborou (revení)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 5. 2009 20:36
s rebarborou (revení)
mouka hrubá, sůl, cukr krupice, vejce, mléko, droždí čerstvé, mouka, olej, ovoce, cukr moučkový, skořice mletá, tvaroh na strouhání, perníčky, mák mletý, kakao granko, máslo
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte