uvařil 3. 8. 2015 17:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 8. 2015 17:35
mouka hladká, droždí čerstvé, cukr krupice, máslo, sádlo, šťáva citronová, sůl, žloutek, mléko, máslo, povidla švestková, tvaroh, vejce, solamyl, cukr moučkový, mák mletý, mléko, cukr, povidla švestková, skořice, mouka polohrubá, cukr krupice, máslo
Holka u plotny radí: Bílkovo-máslový krém je lehký, přesto luxusní. Jak ho mít perfektní?
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
Přehled nízkosacharidových diet: S keto dietou se hubne rychle v oblasti břicha, s paleo stravou se vyhneme "chemii"