uvařila 17. 7. 2015 13:07
mňamka :)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 7. 2015 13:07
mňamka :)
mouka hladká, droždí čerstvé, cukr krupice, máslo, sádlo, šťáva citronová, sůl, žloutek, mléko, máslo, povidla švestková, tvaroh, vejce, solamyl, cukr moučkový, mák mletý, mléko, cukr, povidla švestková, skořice, mouka polohrubá, cukr krupice, máslo
Ve starověku mu přezdívali jablko bláznů. Víte, že lilek ve skutečnosti není zelenina?
Lanýžový olej fantasticky dochutí rizoto i míchaná vajíčka. A stačí ho jen pár kapek!
Na zeleninové špagety potřebujete jen jednu vychytávku. Ty nejlepší vyrobíte z cukety, brambor nebo červené řepy