uvařila 4. 5. 2022 17:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 5. 2022 17:45
mouka hladká, droždí čerstvé, cukr krupice, máslo, sádlo, šťáva citronová, sůl, žloutek, mléko, máslo, povidla švestková, tvaroh, vejce, solamyl, cukr moučkový, mák mletý, mléko, cukr, povidla švestková, skořice, mouka polohrubá, cukr krupice, máslo
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky