uvařila 26. 5. 2011 18:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 5. 2011 18:38
mouka hladká, droždí, cukr krupice, mléko, sůl, vejce, máslo, smetana zakysaná, cukr moučkový, cukr vanilkový, kůra citronová, solamyl, vejce, rebarbora, cukr krupice, zázvor mletý, solamyl, cukr krupice, skořice mletá, zázvor mletý, mouka hladká, máslo
Paprikový salát, který vydrží až do zimy: Sterilovaný podle receptu od tchyně Dáši z Moravy nemá chybu
VIDEO: Kde se levně najíst na pražském letišti? Zhruba za 200 Kč se dobře najíte i napijete ještě před odbavením
Historie preclíků: Původně měly připomínat ruce sepjaté k modlitbě. Dnes se podávají k pivu!