uvařil 10. 10. 2013 19:37
Kvásek
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 10. 2013 19:37
Kvásek
brambory, mléko, mouka hladká, droždí, cukr krupice, mouka polohrubá, škvarky, vejce, sůl, sůl hrubá
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 20:00
Pečeme s Ivou: Pečivo tuze voňavé, nadýchané, a přeci s pevnější a tmavší střídou. Takové jsou chlebulky
Jak na pravé belgické vafle? Upečte si je podle originálního receptu!
Masopust končí, je tu Popeleční středa a s ní čas půstu. Co bychom měli jíst a pít během následujících týdnů? Třeba staročeskou pučálku