uvařil 13. 7. 2009 08:08
všimla jsem si pozdě že jde přidat foto ale ještě jsem něco zachránila:-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 7. 2009 08:08
všimla jsem si pozdě že jde přidat foto ale ještě jsem něco zachránila:-)
mouka hladká, máslo, mléko, cukr, droždí, sůl, žloutek, mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí