uvařila 27. 3. 2011 21:25
Kynuté zelňáky se škvarkama
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 3. 2011 21:25
Kynuté zelňáky se škvarkama
mouka hladká, zelí kysané, škvarky, droždí čerstvé, sádlo, mléko, kmín celý, sůl, slanina anglická, mák, sůl hrubá
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Oslavte svatováclavské posvícení stylově a upečte si tradiční kynuté koláče. Nejlepší jsou ty dvojctihodné
Mouky, jak je (ne)znáte: Nač se hodí čočková, kaštanová a k čemu banánová?
Novým hitem v cukrařině je malovaný piškot. S jeho pomocí poměrně jednoduše přenesete na dort jakýkoliv obrázek