uvařila 14. 7. 2012 17:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 7. 2012 17:41
mouka hladká, mléko, olej, žloutek, cukr, kvasnice, sůl, tvaroh, cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, pudink vanilkový, kůra citronová, borůvky, mouka polohrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový, mandle mleté, sádlo, mák mletý, cukr moučkový, mléko
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima