uvařila 1. 3. 2012 19:09
Kynutý "jakoštrůdl" s tvarohem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 3. 2012 19:09
Kynutý "jakoštrůdl" s tvarohem
mouka hladká, sůl, olej, droždí, mléko, vejce, cukr, máslo, tvaroh ve vaničce, cukr vanilkový, žloutek, bílek, cukr, pudink vanilkový, rum, máslo, kůra citronová,
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte