uvařila 1. 3. 2012 19:11
Kynutý "jakoštrůdl" s tvarohem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 3. 2012 19:11
Kynutý "jakoštrůdl" s tvarohem
mouka hladká, sůl, olej, droždí, mléko, vejce, cukr, máslo, tvaroh ve vaničce, cukr vanilkový, žloutek, bílek, cukr, pudink vanilkový, rum, máslo, kůra citronová,
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Falešná svíčková z pečené dýně má krásnou barvu, jednoduše se dělá a chutná fantasticky
Vejmrda aneb jablečný křen: Oblíbený dip k ovaru je nejlepší z červených jablek, chuť mu dodá vývar