uvařila 29. 7. 2010 18:22
Jakostrudl s jablky a orisky.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 7. 2010 18:22
Jakostrudl s jablky a orisky.
mouka hladká, sůl, olej, droždí, mléko, vejce, cukr, máslo, tvaroh ve vaničce, cukr vanilkový, žloutek, bílek, cukr, pudink vanilkový, rum, máslo, kůra citronová,
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý