uvařil 7. 9. 2014 20:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 9. 2014 20:48
mouka polohrubá, droždí, vejce, mléko, cukr krystal, sádlo, tuk hera, olej, sůl, cukr vanilkový, kůra citronová, tvaroh, cukr vanilkový, vejce, cukr moučkový, rozinky, povidla švestková, rum, skořice, mák mletý, mléko, cukr, tuk, ořechy vlašské, mléko, cukr, jablko, cukr vanilkový, skořice, mouka hrubá, máslo, cukr krystal
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Povidlové taštičky podle receptu Jaroslava Sapíka: Vláčný dezert voní ořechy a máslem a chutná božsky