uvařila 3. 6. 2009 23:32
Upečený borůvkovo-rybízový s drobenkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 6. 2009 23:32
Upečený borůvkovo-rybízový s drobenkou
mouka hladká, tuk hera, cukr, vejce, žloutek, droždí čerstvé, mléko, sůl, bílek, mouka hrubá, cukr krupice, máslo, marmeláda, rebarbora
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni