uvařila 19. 7. 2010 16:31
pred upecenim
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 7. 2010 16:31
pred upecenim
mléko, olej, mouka hladká, sůl, cukr, droždí, tvaroh měkký, smetana zakysaná, vejce, cukr moučkový, solamyl, kůra citronová, mléko, mák mletý, skořice, marmeláda, cukr krystal, broskve
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni