uvařila 28. 10. 2010 16:01
...a už je i ten na talířku a čeká na ztrestání...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 10. 2010 16:01
...a už je i ten na talířku a čeká na ztrestání...
mléko, olej, mouka hladká, sůl, cukr, droždí, tvaroh měkký, smetana zakysaná, vejce, cukr moučkový, solamyl, kůra citronová, mléko, mák mletý, skořice, marmeláda, cukr krystal, broskve
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Jak správně připravit svíčkovou na smetaně? Na královnu omáček potřebujete dobré maso, kořenovou zeleninu a trpělivost