uvařila 6. 11. 2012 18:36
Langoše z Maďarska - slaná variace.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 11. 2012 18:36
Langoše z Maďarska - slaná variace.
mouka polohrubá, mléko, smetana zakysaná, droždí čerstvé, cukr, soda jedlá, sůl, olej, olej, česnek, sůl, sýr nastrouhaný, kečup sladký, tatarská omáčka
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně