uvařila 17. 10. 2010 11:30
příprava
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 10. 2010 11:30
příprava
maso mleté, sýr tvrdý, cibule, česnek, žampiony sterilované, sůl, pepř, majoránka, kečup sladký, těstoviny lasagne, mléko, máslo, mouka hladká, sůl, pepř, ořech muškátový
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili