uvařila 19. 6. 2010 14:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 6. 2010 14:06
mouka hladká, máslo, cukr, sůl, žloutek, droždí, kůra citronová, smetana ke šlehání, vejce, mák, mléko, cukr, kůra citronová, skořice, tvaroh, cukr, máslo, žloutek, bílek, povidla švestková, kůra citronová, rum, perník, tuk
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná
Víte, jaké jsou nejnovější trendy v přípravě domácích džemů a marmelád? Z čeho se vyrábějí a co se do nich může přidat?
Tradiční recepty nikdy nezklamou: Pracičky podle babičky Anny voní ořechy i skořicí. Jejich přípravu zvládne i amatér