uvařil 18. 4. 2010 18:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 4. 2010 18:33
mouka polohrubá, mouka hladká, máslo, mléko, cukr, droždí, sůl, žloutek, marmeláda, ořechy vlašské, cukr, cukr vanilkový, rum, mléko, tvaroh, cukr, cukr vanilkový, žloutek, mléko, krupice, cukr moučkový, máslo
Vinař Michal Závada: Letošní burčák je kvalitní, litr pořídíte už od 80 korun a hlava vás z něj bolet nebude, když dodržíte jednu zásadu
Vepřové španělské závitky: Ve šťavnatém mase se ukrývá lehce pikatní náplň a chutě se vzájemně propojí k nebeské dokonalosti
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!