uvařila 23. 6. 2015 13:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 6. 2015 13:18
prsa kuřecí, sojová omáčka světlá, omáčka worcesterová, med tekutý, víno bílé, česnek, zázvor čerstvý, koření pěti vůní, sůl, solamyl, bílek, mrkev, zelí bílé, cuketa, paprika čerstvá červená, pórek, vývar masový, olej
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování
Holka u plotny radí: Jednoduchý švestkový koláč voní skořicovou drobenkou a velmi snadno se dělá
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený