uvařila 26. 6. 2011 10:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2011 10:20
vejce, sůl, voda, cukr moučkový, cukr vanilkový, citron, mouka polohrubá, prášek do pečiva, jogurt bílý, tvaroh měkký, smetana zakysaná, cukr vanilkový, cukr moučkový, ztužovač želatinový, voda, jahody, maliny, rybíz, višně, broskve, meruňky
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Retro vaření s Kristinou: Upečte si jednoduchý sýrový koláč podle receptu z roku 1939!