uvařila 23. 6. 2011 13:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 6. 2011 13:51
vejce, sůl, voda, cukr moučkový, cukr vanilkový, citron, mouka polohrubá, prášek do pečiva, jogurt bílý, tvaroh měkký, smetana zakysaná, cukr vanilkový, cukr moučkový, ztužovač želatinový, voda, jahody, maliny, rybíz, višně, broskve, meruňky
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni