uvařila 20. 9. 2015 16:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 9. 2015 16:19
mouka polohrubá, cukr hnědý, sůl, máslo rostlinné, voda, voda, ocet jablečný, broskve, borůvky, cukr hnědý, skořice mletá, ořech muškátový, zázvor mletý, mouka polohrubá, škrob kukuřičný, šťáva citronová, mléko sojové
5 netradičních večeří z květáku: Vyzkoušíte krémovou polévku, květákovou koprovku nebo falešný vlašák?
Byliny v kuchyni: Bazalka prospívá trávení. Jak ji vypěstovat doma za oknem?
Šéfkuchař Miroslav Mahel radí: Přidejte do leča cuketu a zvlášť připravená vejce, nová chuť vás překvapí