uvařila 23. 5. 2011 21:05
S rebarborou, tvarohem a jahodama...úžasný!!!!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 5. 2011 21:05
S rebarborou, tvarohem a jahodama...úžasný!!!!
mouka polohrubá, mléko, máslo, droždí čerstvé, sůl, cukr, žloutek, jahody, mouka hrubá, cukr, máslo, tuk
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá