uvařila 22. 10. 2018 15:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 10. 2018 15:22
vejce, cukr krystal, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, soda jedlá, kakao holandské, šlehačka, likér vaječný, pudink, želatina, likér vaječný, piškoty, džem, poleva bílá čokoládová, čokoláda bílá, máslo, šlehačka, čokoláda bílá, čokoláda hořká
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán