uvařila před 9 hodinami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila před 9 hodinami
brambory typ a, cibule, mrkev, celer, okurky sterilované, majonéza, vejce, šunka od kosti, sůl, lák z okurek, hořčice, ocet, cukr, pepř mletý, krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, česnek sušený, mouka hladká, vejce, hořčice, smetana, strouhanka, sádlo, citron, petrželka
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Jak správně připravit šťavnatý hamburger? Základem je libové maso, nejlépe z hovězího krku. Sůl ani koření tam nepatří
Nejlevnější zdroj vitamínů vyroste i v zavařovačce. Dopřejte si klíčky a buďte fit!
Jakou zeleninu dát do bramborového salátu? Nakládaná vylepší chuť a ušetří čas a salát s ní díky jedné složce vydrží déle čerstvý