uvařila 23. 5. 2010 06:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 5. 2010 06:50
lilek, brambory, mrkev, kapusta růžičková, petržel, pohanka, cibule, česnek, olej, majoránka, bazalka čerstvá, tymián, sůl, maso mleté, sůl, vejce, cibule, pepř mletý, strouhanka
Encyklopedie hub: Zásobte se v lese na zimu. Nasbírejte si tyto houby a my vám poradíme, kam s nimi v kuchyni
Vítěz MasterChef Česko 2022 Martin Pecina vydává kuchařku: Pod drsným obalem se skrývá poctivá kuchařina a pocta našim surovinám
Jak doma v troubě upéct jedlé kaštany? Před pečením je dobré namočit je do vody a lepšímu loupání pak pomůže jeden fígl