uvařil 2. 5. 2011 21:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 5. 2011 21:53
baklažán, cibule, česnek, protlak rajčatový, olej, sůl, pepř mletý, paprika sušená pálivá
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Snídaně pro lenochy: Fermentovanou ovesnou kaši podle receptu Hanky Zemanové večer zamícháte a ráno posnídáte
8 nejznámějších a nejpoužívanějších pálivých paprik a co s nimi v kuchyni. Zkuste třeba tenhle dip!
Retro okénko: Šuměnky aneb perlivá limonáda v prášku stála za socialismu 20 haléřů. Koupit si je můžete i dnes