uvařila 30. 1. 2010 09:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 1. 2010 09:11
mouka hladká, cukr moučkový, tuk hera, vejce, kypřící prášek do pečiva, mléko, jablko, ořechy, strouhanka, cukr krystal, skořice, třešně, škrob kukuřičný, cukr krystal, cukr skořice, strouhanka, žloutek
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit