uvařila 15. 9. 2012 14:43
do prohlubní pokládáme zbývající hrušky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2012 14:43
do prohlubní pokládáme zbývající hrušky
těsto listové, hruška, víno bílé, cukr krupice, badyán, šťáva citronová, mouka hladká, žloutek, mléko, smetana, cukr krupice, ořechy vlašské
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice