uvařila 18. 9. 2018 18:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 9. 2018 18:54
mouka hladká, mouka polohrubá, tuk hera, smetana zakysaná, jablko, cukr skořice, strouhanka, vejce
Přidáno před 28 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 28. 9. 2024 10:02
Výborná fazolová polévka: Vařené brambory ji dokonale zahustí, klobáska skvěle navoní a smetana báječně zjemní
Historie preclíků: Původně měly připomínat ruce sepjaté k modlitbě. Dnes se podávají k pivu!
Co si zabalit na cestu do Chorvatska: Tipy na jídla, která „přežijí“ i cestu v největším vedru