uvařil 27. 12. 2011 13:20
už naplněné
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 12. 2011 13:20
už naplněné
brambory, maso kuřecí, hořčice dijonská, olej olivový, cibulka, žampióny, sýr niva, sýr tavený, sůl, pepř, koření, vejce, smetana, parmazán, smetana zakysaná, petrželka, pažitka, paprika sušená uzená
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí