uvařil 27. 12. 2011 13:21
kuk do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 12. 2011 13:21
kuk do trouby
brambory, maso kuřecí, hořčice dijonská, olej olivový, cibulka, žampióny, sýr niva, sýr tavený, sůl, pepř, koření, vejce, smetana, parmazán, smetana zakysaná, petrželka, pažitka, paprika sušená uzená
Arabský pudink: Horký nápoj s vůní orchidejí se považuje za afrodiziakum. Zkuste ho!
Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
Tradiční česká kuchyně: Poctivý oukrop zahřeje i uzdraví. Jak ho dovést k dokonalosti?