uvařila 13. 3. 2010 20:28
kapustné listy varíme, až kým nie sú akoby priesvitné
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 3. 2010 20:28
kapustné listy varíme, až kým nie sú akoby priesvitné
listy zelné, rýže, cibule, česnek, sůl, pepř, cumin, nať petrželová, kopr čerstvý, koriandr čerstvý, protlak rajčatový, olej, máslo, bujón, rajče
10 rad, jak vařit opravdu levně: Plánujte, využívejte zbytky a vařte taky bez masa!
Úsporné vaření: Z jednoho kuřete připravíte čtyři parádní jídla, nasytíte celou rodinu a ještě ušetříte. Znáte třeba šmalc?
Pro zdravá střeva miminek: Pět snadných receptů na domácí přesnídávky, které dítě nezastaví