uvařila 13. 3. 2010 20:38
ďalej k ryži pridáme nasekanú petržlenovú, koriandrovú a kôprovú vňať, paradajkový pretlak, olej a maslo
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 3. 2010 20:38
ďalej k ryži pridáme nasekanú petržlenovú, koriandrovú a kôprovú vňať, paradajkový pretlak, olej a maslo
listy zelné, rýže, cibule, česnek, sůl, pepř, cumin, nať petrželová, kopr čerstvý, koriandr čerstvý, protlak rajčatový, olej, máslo, bujón, rajče
Jídlo jako kosmetika: Masky na vlasy i pleť, které snadno vyrobíte z toho, co najdete v lednici
Filmové hostiny: Herci ze Slunce, seno, erotika si do Itálie opravdu přivezli vlastní jídlo
Romantický příběh rakouské limonády Almdudler: Původně byl tento bylinkový nápoj svatebním darem!